Csapat

Mindent megteszünk, hogy a gyerekek kreativitásából a legtöbbet hozzuk ki, bevezetve őket a filmkészítés folyamataiba. A filmgyártásban szerzett szakmai tapasztalatainkat és tudásunkat átadva segítünk megvalósítani a gyerekek által kitalált filmötleteket. A csapatunk rendező, forgatókönyvíró, operatőr és gyártásvezető szakemberekből áll.

Oktatók

Lakos_NóraLakos Nóra

Nóra, a Filmjátszó alapítója. Filmrendező.

2011 óta tartok színész- és filmes foglalkozást fiataloknak. Hiszek abban, hogy a Filmjátszón értékes, izgalmas és friss filmek készülnek, amik szórakoztatva mesélnek arról, hogyan látják és élik meg a kamaszok az élet dolgait.

TimkaSzabó Timka

Timka, a Filmjátszó társalapítója. Gyártásvezető.

10 éves filmes múltam során számtalanszor forgattam gyerekekkel. A Filmjátszón a gyerekek kreatívan hozzászólnak egymás filmötleteihez, együtt fejlesztik filmterveiket, ettől válik számukra még élvezetesebbé egy ilyen alkotói közösséghez tartozni.

Somogyi_GyörgySomogyi György

Gyuri, a Filmjátszó oktatója, író-forgatókönyvíró, 3 gyermek édesapja.
2015-ben csatlakoztam a Filmjátszó csapatához, a fiam révén, és egyből megszerettem, mivel láttam, hogy a Filmjátszó egy olyan közösség, ahol a gyerekek játékos formában tanulhatják meg a filmes történetmesélés alapjait. Itt a korszerű mobiltechnikát valóban kreatívan használhatják, és végeredményként a gyerekek olyan alkotásokat hozhatnak létre, amik megmaradnak, és amire tényleg büszkék lehetnek.

                                                                                                                                                          Haragonics Sári 

saraharagonics-1

Sári, a Filmjátszó oktatója, rendező. A Színház- és Filmművészeti Egyetem Dokumentumfilm rendező szak MA diplomása. BA Media Production diplomáját az Egyesült Királyságban szerezte. Azóta több rövid- és dokumentufilmen dolgozott, mint rendező és vágó. Számos filmjét vetítették különböző fesztiválokon. Szembené- zés című diplomafilmje megnyerte a 2015-ös Verzió Fesztivál Diákversenyének. Jelenleg első egész estés dokumentumfilmjét készíti, mellette filmes workshopokat tart, és vágóként, rendezőként dolgozik.

Scroll To Top