Gyerek casting

A Gyerekfilm Akadémia Filmjátszó filmes oktatási programjában évente több mint kétszáz 10-18 éves gyerekkel, kamasszal dolgozunk. Ezek a gyerekek a Filmjátszón megismerik a filmkészítés alapjait és több pozícióban is kipróbálják magukat, a rendezéstől a színészetig. Így ismerős számukra a forgatási helyzet, gyakorolják a kamera előtti szereplést. A Filmjátszó kereteiben filmezést, színészetet tanuló gyerekeknek azt tanítjuk, hogy a lehető legtermészetesebb módon jelenjenek meg a kamera előtt, így manír mentesek, ugyanakkor értik a filmkészítés menetét.

A Filmjátszó tanfolyamon tanuló gyerekek számára izgalmas kihívás és gyakorlat filmekben, reklámokban szerepelni. Ezért az elmúlt években rendszeresen segítettük hazai filmes produkciókat, több filmben is szerepeltek a Gyerekfilm Akadémián tanuló gyerekek.

Gyerek casting szolgáltatásunk keretében a Gyerekfilm Akadémia Filmjátszó foglalkozásain tanuló, a filmszínészet iránt érdeklődő gyerekeket ajánljuk fotókkal, videókkal a filmes produkciók számára. Adott esetben további kutatást is vállalunk a megfelelő gyerekszereplő megtalálása érdekében.

További információért lépj kapcsolatba Casting directorunkkal:

Kontakt

Ascher Károly – Casting director