MÉDIA NYÁRI TÁBOR a Pagonyban 9-12 és 13-16 éveseknek!

MÉDIA NYÁRI TÁBOR a Pagonyban 9-12 és 13-16 éveseknek!

Próbáld ki magad riporterként, műsorvezetőként, youtuberként! Az öt nap alatt a gyerekek betekintést nyerhetnek a média világába, megismerik a televíziózás, a podcastolás, a YouTuberkedés alapjait. A táborban a médiában aktívan dolgozó tv-s szakemberek és újságírók tanítják a gyerekeket.

A Gyerekfilm Akadémia és a Cinemira közös workshopja. 

Ismerd meg a média műfajainak alapjait!

A gyerekek korosztály szerinti bontásban, kisebb stábokban dolgoznak közösen, minden nap más-más műfajban. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat, amelyeket aztán bármikor visszanézhettek a YouTube csatornánkon.

Tanulj a médiában dolgozó szakemberektől!

A televíziós és online médiában évek óta aktívan dolgozó szakemberektől tanulhatják a résztvevők a médiumok alapjait. 

A tábor menete

A tábor naponta 9:00-től 16:00-ig tart. Háromszori étkezést biztosítunk. Ebéd a közeli étteremben. Esetleges ételallergiát, kérjük előre jelezzék.

Foglald le a helyed!

Helyszín: Bartók Pagony könyvesház

Ár: 42.000 Ft

A tábor minimum 10 fővel indul!

Mivel a jelenlegi helyzetben napról napra változhat, hány fő és milyen szabályok szerint vehet részt a táborokon, a részleteket hamarosan elküldjük neked!

Ha a tábor betelt, de jelentkezni szeretnél, itt iratkozhatsz fel várólistára, és lemondás esetén értesítést küldünk a felszabadult helyekről: filmjatszo@gmail.com 

Jelentkezni az alábbi mezők kitöltésével tudsz! A jelentkezéskor kérjük a résztvevő gyermek nevét beírni! Jelentkezni az alábbi mezők kitöltésével tudsz! 

Bartók Béla út 5., Budapest
2021.08.09 - 2021.08.13 9:00 am - 4:00 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Az eseményre az összes hely betelt.