Filmes foglalkozás a Deák 17 Galériában 14-18 éves kamaszoknak

Filmes foglalkozás a Deák 17 Galériában 14-18 éves kamaszoknak

Filmes tanfolyam indul 14-18 éves kamaszoknak heti rendszerességgel Pesten.

Filmezz könnyedén!

A 12 alkalmas filmes foglalkozás gyerekeknek és kamaszoknak. A filmes tanfolyamon a filmezés alapjait, az animáció, rövidfilm,  műfajait ismerik meg. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen, színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják kreatív alkotásra. A 90 perces foglalkozások hetente egy alkalommal zajlanak a Deák tér közelében elhelyezkedő Deák 17 Galériában, azonban van, hogy összevont hétvégi forgatásokat tartunk. A foglalkozásokat a filmes szakmában dolgozó szakemberek tartják, így Lakos Nóra filmrendező, Somogyi György forgatókönyvíró, Füredi Marcell operatőr és Ascher Károly filmrendező.

Nézd a filmed moziban!

Minden félév végén a filmeket moziban mutatjuk be, premier, nagyvászon, popcorn! 

A filmeket YouTube csatornánkra feltöltjük, így azok bármikor visszanézhetőek. A legjobban sikerült alkotásokat nemzetközi fesztiválokra is nevezzük!

A féléves filmes tanfolyamra már tudtok jelentkezni alább jelentkezés gombra kattintva.

Első alkalom: 2022. szeptember 14. szerda

Időpontok, helyszínek:

Szerda 16.00-17.30-ig – Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria a Deák térnél (Budapest, V. kerület Deák Ferenc u. 17.)
Ár: 17.500 Ft/hó 50.000 Ft/félév
Foglald le a helyed most az alábbi lap kitöltésével!
Jelentkezésedet az első részlet (17.500 Ft) foglalástól számított 10 napon belüli tudod biztosítani.Kérdésed van? Írj emailt a filmjatszo@gmail.com címre!
Budapest, Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria, Deák Ferenc u. 17 I. e.
2022.09.14 - 2022.12.07 4:00 pm - 5:30 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Foglalás zárva erre az eseményre.