Filmes Foglalkozás a Nohában 10-14 éves gyerekeknek

Filmes Foglalkozás a Nohában 10-14 éves gyerekeknek

Filmes tanfolyam indul 10-14 éves gyerekeknek, heti rendszerességgel. A foglalkozások hibrid formában zajlanak, az első négy hétben online készítjük elő a filmeket, fejlesztjük a forgatókönyveket. Március közepétől pedig amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, a megszokott helyszínünkön, a Noha Műhelyben folytatódnak a foglalkozások személyes formában. Amennyiben nem lehet a helyszínen tartani foglalkozásokat, úgy szabadtéren, összevont órákban forgatunk a gyerekekkel.

Filmezz könnyedén!

A 12 alkalmas filmes foglalkozás alatt a gyerekek és kamaszok megtanulják a filmezés alapjait, az animáció, rövidfilm, dokumentumfilm, riport, videóklip műfajait megismerik. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen, színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green screen rejtelmeit. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják, kreatív alkotásra.

Nézd a filmed moziban!

Minden félév végén a filmeket moziban is bemutatjuk. Premier, nagyvászon, popcorn! 

Időpontok, helyszínek:

Kedd 16.30-18.00-ig – Online, majd a járványügyi korlátozások feloldása esetén: Noha alkotóműhely (XIII. Pozsonyi út 12.)

ÁR
16.000/hó
48.000/félév
Foglald le a helyed most az alábbi űrlap kitöltésével!
Helyedet a foglalást követő 1ö napon belüli előleg befizetéssel tudod biztosítani.
 
Kérdésed van? Írj a filmjatszo@gmail.com címre. 
Budapest, Pozsonyi út 12.
2021.02.16 - 2021.05.11 4:30 pm - 6:00 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Foglalás zárva erre az eseményre.