FILMES NYÁRI TÁBOR 13-15 és 15-17 éveseknek a Deák térnél

FILMES NYÁRI TÁBOR 13-15 és 15-17 éveseknek a Deák térnél

Próbáld ki magad filmesként! Az öt nap alatt rövidfilmet, zenés klipeket, animációt, riportot forgatnak a résztvevők. A filmes táborban korosztály szerint bontva, kis létszámú csapatokban, forgatnak együtt a kamaszok, a filmszakmában aktívan dolgozó filmes szakemberek vezetésével.

A Gyerekfilm Akadémia és a Cinemira közös workshopja. 

Ismerd meg a filmezés alapjait!

A forgatások alatt a gyerekek kipróbálhatják magukat színészként, rendezőként, operatőrként, mikrofonosként, asszisztensként. Minden nap más helyszínen forgatunk a gyerekek által kitalált történetek alapján. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat, amelyeket aztán bármikor visszanézhettek YouTube csatornánkon.

Tanulj filmes szakemberektől!

A filmes és televíziós szakmában évek óta aktívan dolgozó szakemberektől tanulhatják a résztvevők a filmkészítés alapjait. A nyári filmes filmes tábor két vezető tanára: Füredi Marcell a Filmjátszó és Cinemira filmes és animációs programjainak oktatója, Lakos Nóra filmrendező, hazai tv sorozatokat, díjnyertes rövidfilmeket rendezett, idén jön ki a mozikban az első nagyjátékfilmje.  A tanárokról tudj meg többet: Marciról ITT, Nóráról ITT

A tábor menete

A táborban háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna). Az ebéd a közeli étteremben. Esetleges ételallergiát kérjük, előre jelezzék.

Foglald le a helyed!

Helyszín: IMPRÓ a Deák térnél,  1066 Budapest, Ó u. 4

Ár: 42.000 Ft

Vírushelyzet miatti elmaradás esetén a teljes árat visszatérítjük! A tábor minimum 10 fővel indul!

Ha a tábor betelt, de jelentkezni szeretnél, itt iratkozhatsz fel várólistára, és lemondás esetén értesítést küldünk a felszabadult helyekről: filmjatszo@gmail.com 

Jelentkezni az alábbi mezők kitöltésével tudsz! A jelentkezéskor kérjük a résztvevő gyermek nevét, a megjegyzésnél életkorát beírni! 

Budapest, Ó u. 4,
2021.07.12 - 2021.07.16 9:00 am - 4:00 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

42,000.00Ft