FILMES NYÁRI TÁBOR a Bartók Pagonyban 9-14 éveseknek

FILMES NYÁRI TÁBOR a Bartók Pagonyban 9-14 éveseknek

Próbáld ki magad filmesként! Az öt nap alatt rövidfilmet, zenés klipeket, animációt, riportot forgatnak a gyerekek. A filmes táborban korosztály szerint bontva, kis létszámú csapatokban, forgatnak együtt a gyerekek, a filmszakmában aktívan dolgozó filmes szakemberek vezetésével.

A Gyerekfilm Akadémia és a Cinemira közös workshopja. 

Ismerd meg a filmezés alapjait!

A forgatások alatt a gyerekek kipróbálhatják magukat színészként, rendezőként, operatőrként, mikrofonosként, asszisztensként. Minden nap más helyszínen forgatunk a gyerekek által kitalált történetek alapján. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat, amelyeket aztán bármikor visszanézhettek YouTube csatornánkon.

Tanulj filmes szakemberektől!

A filmes és televíziós szakmában évek óta aktívan dolgozó szakemberektől tanulhatják a résztvevők a filmkészítés alapjait. A tábort fiatal filmes szakemberek vezetik.  A tanárokról tudj meg többet ITT.

A tábor menete

A tábor napközis, azaz hétfőtől péntekig, reggel 9-től délután 4-ig tart.

A táborban háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna). Esetleges ételallergiát, különleges étkezési igényt kérjük, előre jelezzék a lenti megjegyzések rovatban!

Foglald le a helyed!

Helyszín: Bartók Pagony könyvesbolt

Ár: 79.000 Ft

A tábor minimum 10 fővel indul! Elmaradás esetén a teljes összeget visszatérítjük. 

Ha a tábor betelt, de jelentkezni szeretnél, itt iratkozhatsz fel várólistára, és lemondás esetén értesítést küldünk a felszabadult helyekről: filmjatszo@gmail.com 

Jelentkezni az alábbi mezők kitöltésével tudsz! A jelentkezéskor kérjük a résztvevő gyermek nevét beírni! 

Budapest, Bartók Béla út 5-7
2024.08.12 - 2024.08.16 9:00 am - 4:00 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Az eseményre az összes hely betelt.