FILMES NYÁRI TÁBOR a NOHÁBAN 9-12 és 13-16 éveseknek

FILMES NYÁRI TÁBOR a NOHÁBAN 9-12 és 13-16 éveseknek

Próbáld ki magad filmesként! Az öt nap alatt rövidfilmet, zenés klipeket, animációt forgatnak a gyerekek. A filmes táborban korosztály szerint bontva, kis létszámú csapatokban forgatnak együtt a gyerekek, a filmszakmában aktívan dolgozó filmes szakemberek vezetésével.

A Gyerekfilm Akadémia és a Cinemira közös workshopja. 

Ismerd meg a filmezés alapjait!

A forgatások alatt a gyerekek kipróbálhatják magukat színészként, rendezőként, operatőrként, mikrofonosként, asszisztensként. Minden nap más helyszínen forgatunk a gyerekek által kitalált történetek alapján. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat, amelyeket aztán bármikor visszanézhettek YouTube csatornánkon.

Tanulj filmes szakemberektől!

A filmes és televíziós szakmában évek óta aktívan dolgozó szakemberektől tanulhatják a résztvevők a filmkészítés alapjait. A nyári filmes filmes tábor két vezető tanára: Somogyi György többszörösen díjnyertes televíziós filmek és számos magyar tv sorozat forgatókönyvírója. Lakos Nóra filmrendező, hazai tv sorozatokat, díjnyertes rövidfilmeket rendezett, idén jön ki a mozikban az első nagyjátékfilmje.  A tanárokról tudj meg többet: Nóráról ITT és Gyuriról ITT!

A tábor menete

A tábor naponta 9:00-tól 16:00-ig tart. Napi háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna). Ebéd a közeli étteremben. Esetleges ételallergiát kérjük jelezzék előre!

Foglald le a helyed!

Helyszín: Noha műhely

Ár: 40.000 Ft

A tábor minimum 10 fővel indul!

Vírushelyzet miatti elmaradás esetén a teljes árat visszatérítjük!

Ha a tábor betelt, de jelentkezni szeretnél, itt iratkozhatsz fel várólistára, és lemondás esetén értesítést küldünk a felszabadult helyekről: filmjatszo@gmail.com 

Jelentkezni az alábbi mezők kitöltésével tudsz! A jelentkezéskor kérjük a résztvevő gyermek nevét beírni!

Budapest, Pozsonyi út 12.
2020.06.29 - 2020.07.03 9:00 am - 4:00 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Az eseményre az összes hely betelt.