FORGATÓKÖNYVÍRÓ TÁBOR KAMASZOKNAK a Deák17-ben

FORGATÓKÖNYVÍRÓ TÁBOR KAMASZOKNAK a Deák17-ben

Szeretsz írni? Érdekel a filmezés, a tv sorozatok világa? Van filmötleted? Tanuld meg a forgatókönyvírás alapjait! Ismerd meg a szakmában használt forgatókönyv szoftvereket, a történetmesélés, a karakterépítés és a dialógus írás alapvető szabályait! Jelentkezz saját filmtervvel és személyre szabott szakmai visszajelzést kapsz írásodra a filmes szakmában dolgozó tanároktól!

A Gyerekfilm Akadémia és a Cinemira közös workshopja. 

Ismerd meg forgatókönyvírás alapszabályait!

A Gyerekfilm Akadémia nyári forgatókönyvíró tábort indít 14-18 éves gyerekek számára . A forgatókönyvíró táborban a kamaszok megismerkedhetnek a forgatókönyvírás alapjaival. A nyári táborban filmes műfajokról, a forgatókönyvíró szoftverek használatáról, a karakterépítésről, és a történeten belüli fordulópontokról tanulnak. Mindenki saját rövidfilm ötletet hozhat a táborba, amelyet a filmes szakmában dolgozó vezető tanárokkal és a résztvevőkkel közösen fejleszthet. Mindenki személyre szabott segítséget és javaslatokat kap a filmtervével kapcsolatban. A forgatókönyvíró tábor végére mindenki elkészítheti saját rövidfilmes forgatókönyvét.

Tanulj filmes szakemberektől!

A filmes és televíziós sorozatok írásában és fejlesztésében évek óta aktívan dolgozó szakemberektől tanulhatják a résztvevők a forgatókönyvírás alapjait. A nyári filmes forgatókönyvíró tábor két vezető tanára: Somogyi György többszörösen díjnyertes televíziós filmek és számos magyar tv sorozat forgatókönyvírója. Lakos Nóra filmrendező, hazai tv sorozatokat, díjnyertes rövidfilmeket rendezett, idén jön ki a mozikban az első nagyjátékfilmje.  A tanárokról tudj meg többet: Nóráról ITT és Gyuriról ITT!

A tábor menete

A tábor 10.00-13.00-ig tart. A közös foglalkozásokon minden nap rövid elméleti előadás után gyakorlati, írással kapcsolatos feladatokat oldanak meg közösen a résztvevők. Délután pedig egyéni, írásos feladatokat kapnak a gyerekek, amelyeket következő nap közösen elemzünk. A tábor alatt tízórait biztosítunk, ami gyümölcsöt, édes és sós süteményeket tartalmaz, valamint üdítőt. A tábor alatt fokozottan ügyelünk a higiéniai szabályokra, mindenki egészségének megtartása érdekében.

Foglald le a helyed kedvezményes áron!

A tábor kedvezményes ára: 30 ezer forint!

Jelentkezési határidő: 2020. Június 19.

A tábor minimum 10 fővel indul!

Vírushelyzet miatti elmaradás esetén a teljes árat visszatérítjük!

Ha a tábor betelt, de jelentkezni szeretnél, itt iratkozhatsz fel várólistára, és lemondás esetén értesítést küldünk a felszabadult helyekről: filmjatszo@gmail.com 

Jelentkezni az alábbi mezők kitöltésével tudsz! A jelentkezéskor kérjük a résztvevő gyermek nevét beírni!

Helyszín: Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria

Budapest, 1052, Deák Ferenc utca 17. I. emelet
2020.06.22 - 2020.06.26 10:00 am - 1:00 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Foglalás zárva erre az eseményre.