Filmes tábor 10-16 éves gyerekeknek – a Pagony könyvesházban

Filmes tábor 10-16 éves gyerekeknek – a Pagony könyvesházban

Filmes tábor gyerekeknek!
A Filmjátszó nyári táborában közös kisfilmet, zenés klipeket, tematikus videókat készítünk.

Forgass mobillal!

Egyszerű eszközökkel, mobillal, tablettel forgatunk, ami úgyis a gyerekek kezében van, de most eszközként, aktívan használják majd kreativitásuk kibontakoztatására ahelyett, hogy passzívan
játszanának csak a mobilon. A táborban csapatokban, stábokban dolgoznak együtt a gyerekek. Kipróbálhatják magukat rendezőként, színészként, mikrofonosként, operatőrként, sminkesként.
Minden nap más helyszínen forgatunk a gyerekek által kitalált forgatókönyvek alapján. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat,amiket bármikor visszanézhettek a filmjátszó youtube csatornáján.

Minden nap reggel 9.00-16.00-ig tartanak a filmes programok. Napi háromszori étkezést biztosítunk a gyerekeknek. Ételallergiákat is figyelembevesszük az étkezések során.

A táborvezetők a filmes szakmában dolgoznak, emellett elkötelezett hívei a gyerekfilmek felvirágoztatásának és több éves tapasztalattal rendelkeznek gyerekek filmes foglalkozásai terén. A táborvezetők: Füredi Marcell, Haragonics Sára, Lakos Nóra, Somogyi György, Ascher Károly.

Budapest, Bartók Béla út 5.
2018.08.21 9:00 am - 4:00 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Az eseményre az összes hely betelt.