ONLINE FILMES VÁGÓ TÁBOR 10-14 és 14-18 éveseknek

ONLINE FILMES VÁGÓ TÁBOR 10-14 és 14-18 éveseknek

A Gyerekfilm Akadémia nyári vágó tábort indít 10-14 és 14-18 éves gyerekek számára külön csoportokban, online platformon. Az online vágó táborban a kamaszok megismerkedhetnek a filmes vágás alapjaival. A nyári filmes vágó táborban a gyerekek többféle vágó szoftver használatát sajátíthatják el, attól függően, hogy fizetős, vagy ingyenes szoftvereket szeretnének használni. Így az Adobe premier, az Avid first, vagy az Open shot vágó programot használják majd igénytől és lehetőségektől függően.

A Gyerekfilm Akadémia és a Cinemira közös workshopja. 

Ismerd meg a vágás alapjait!

A tábor alatt a gyerekek a vágóprogramok technikai alapjaival és lehetőségeivel ismerkednek meg, majd egyszerűbb trükkök, feliratok készítését is megtanulják. Mindenki személyre szabott segítséget és javaslatokat kap a vágatával kapcsolatban.

Tanulj filmes szakemberektől!

A filmes és televíziós szakmában évek óta aktívan dolgozó szakemberektől tanulhatják a résztvevők a vágás alapjait. A nyári filmes filmes tábor két vezető tanára: Füredi Marcell, a Filmjátszó és Cinemira filmes és animációs programjainak tanára és Hatházi Fanni, televíziós-műsorkészítő, dokumentumfilm rendező. A tanárokról tudj meg többet: Marciról ITT és Fanniról ITT.

A tábor menete

Az ötnapos tábor alatt délelőtt közös foglalkozásokat tartunk, míg délután egyénileg oldják meg a résztvevők a feladataikat. A közös délelőttök alatt elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartunk. A foglalkozások első felében egy-egy, a vágástechnikával kapcsolatos témának az elméletével ismerkednek meg a gyerekek, majd a gyerekek által hozott vágatokat közösen elemezzük és fejlesztjük.

A délutáni időszakban önálló vágás feladatokat kapnak a gyerekek, kamaszok illetve az adott témához kapcsolódó filmeket, klipeket néznek. Minden nap 9.30-12.30-ig tartanak a közös foglalkozások, délután pedig saját időbeosztásban oldhatják meg a gyerekek az egyéni feladatokat.

A vágó tábor végére mindenki elkészítheti saját klipjét.

Foglald le a helyed!

A tábor ára: 30 ezer forint! 

A tábor minimum 10 fővel indul! Jelentkezési határidő: 2020. Június 26.

Ha a tábor betelt, de jelentkezni szeretnél, itt iratkozhatsz fel várólistára, és lemondás esetén értesítést küldünk a felszabadult helyekről: filmjatszo@gmail.com

Jelentkezni az alábbi mezők kitöltésével tudsz! A jelentkezéskor kérjük a résztvevő gyermek nevét beírni!

Online, Online
2020.06.29 - 2020.07.03 9:30 am - 12:30 pm


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Az eseményre az összes hely betelt.