Képregény szülinap

kepregeny

A Képregény szülinapon a gyerekek saját történeteket találnak ki, amit aztán eljátszanak, lefotózzák, végül képregényt készítünk belőle. A foglalkozás végén a gyerekek történeteiből készült képregényeket kivetítjük és popcorn mellett végignézzük. Az elkészült comicokat a foglalkozást követőn megkapják e-mailen is, így bármikor újra nézhetik, kinyomtathatják, és újra átélhetik.
A program hossza: 2 óra / Ár: 44.500 Ft
Korosztály: 6-14 évesek

Játszd újra!

Játszd újra kedvenc filmed egy-egy jelenetét! Profi filmesek segítségével te lehetsz kedvenc filmed sztárja. A bulin barátaiddal eljátszátok a jelenetet. A buli résztvevői színészekké, operatőrré, rendezővé, mikrofonossá válnak. Az újrajátszott filmrészleteket a szülinap után pár nappal az ünnepeltnek elküldjük, mely így örök emlék marad!
A program hossza: kb. 2 óra / Ár: 44.500 Ft
Korosztály: 8-14 éveseknek ajánljuk.

GIF - VINE szülinap

gif_vine

Készítsünk együtt vicces szülinapi gifeket, vineokat!
A Gif-Vine videók, olyan rövid 6-18 másodperces videók, amik loopolva folyamatosan lejátszhatóak. Könnyen, mobiltelefonnal felvehető videók, amiket bármikor elküldhetnek egymásnak, így az előre gyártott hangulatjelek helyett, saját készítésű videókkal fejezhetik ki a gyerekek érzelmeiket, hangulataikat.
A szülinapon grimaszversenyt rendezünk, eljátszunk a különböző érzelmekkel, helyzetekkel, amiket a gyerekek rövid loopolt videókban rögzítenek. Végül együtt megnézzük a műveket és jót szórakozunk.
A program hossza: 1-1.5 óra / Ár: 44.500 Ft
Korosztály: 6-12 évesek

Filmplakát készítős szülinap

Készíts saját filmplakátot a kedvenc filmedhez, vagy találj ki egy saját történetet, és hozzá egy eredeti filmplakátot!A kellékeket mi biztosítjuk. A foglalkozás végén az elkészült plakátokból kiállítást rendezünk, majd a képek alapján rövid improvizációs játékokat játszunk.
A program hossza: 1 -1,5 óra / Ár: 44.500 Ft
Korosztály: 6-9 évesek

Animációs szülinap

Animaciós workshop

Forgass saját animációs filmet a szülinapodon! Különféle technikákkkal készítünk animációs filmeket gyerekekkel saját ötleteik alapján. Választhatsz: gyurma animáció, papírkivágás, stop-trükk, legó-animáció, kréta animáció közül.
Program hossza: 2 óra Ár: 44.500
Korosztály: 8-14 évesek

Videóklipes szülinap

Készíts videóklipet a szülinapodon a legjobb barátaiddal! Kedvenc számodra saját, zenés videót forgathatsz, filmes szakemberek segítségével. Próbáld ki magad a kamera előtt, mint énekes sztár, táncos, vagy a kamera mögött, mint operatőr, rendező! A program alatt mindenki aktívan tölti az időt, az elkészült alkotást teljesen sajátjának tudhatja a csapat. A buli után 3 nappal összevágva átadjuk a klipet, mely így örök emlék marad.
A program hossza: 2,5-3 óra/ Ár: 90.000 Ft
Korosztály: 10-18 évesek