Filmjátszó extra

Közelgő eseményeink

Nincs Esemény

Minden hónap utolsó szombatján filmes workshopokat tartunk

    • Animációs workshop

Animaciós workshop
Különféle technikákkkal készítünk animációs filmeket gyerekekkel saját ötleteik alapján. Minden alkalommal más technikával forgatunk: gyurma animáció, papírkivágás, stop-trükk, legó animáció, kréta animáció, rajz animáció.

    • Irodalmi adaptációs workshop

Irodalmi adaptacios workshop
Ismert műveket, meséket, verseket, novellákat újrajátszunk, rövidfilmet, animációt készítünk. Így az ismert történetek a gyerekek ötletei által új értelmet kapnak, így közelebb kerülnek a történetekhez.

Kaszkador workshop
Profi kaszkadőrök megtanítanak a filmes verekedések, esések, koreográfiák trükkjeire. Így kisfilmed akciójelenetei még profibbá válnak!

    • Filmes állatidomár workshop

Hogyan lehet rávenni egy macskát, hogy felugrojon egy asztalra? Mitől fog a kutya a nyom után szimatolni? Profi filmes állatidomároktól megtanulhatod és ki is próbálhatod az illatok irányítását, betanítását egy-egy jelenethez.

Smink workshop
Ismerd meg a filmes sminkek készítésének titkait. A műsebektől horzsolásoktól egészen a királynői sminkig megtanulhatsz egy-két trükköt, hogyan tudsz egyszerű eszközökkel izgalmas arcokat varázsolni szereplőidre.

    • Képregény workshop

Képregény workshop
Fotó alapú képregényeket készítünk. A gyerekek saját történeteket találnak ki, eljátsszák, lefotózzák, majd képregényes effekteket, feliratok, szóbuborékokat gyártunk hozzá. Végül kivetítve pop-corn mellett megnézzük az elkészült képregényeket.

Scroll To Top