Hétfő-Pagony Könyvesház – 10-16 éveseknek

Szeptember 11-én Hétfőn filmes képzés, tanfolyam indul 10-16 éves gyerekeknek és kamaszoknak a Pagony Könyvesházban, a Gellért-tértől 2 percre. A foglalkozások minden hétfőn délután 16.30-18.00-ig tartanak. A Gyerekfilm Akadémia filmes workshop keretében rövidfilm, animáció, dokumentumfilm és filmes trükkök alapjait sajátítják el a gyerek és kamasz résztvevők. Minden félév végén moziban mutatjuk be az alkotásokat. A cikk végén tudsz jelentkezni!

csapo_filmjatszo_gyerekfilmakademiaForgass mobillal!

A gyerekek és kamaszok saját ötleteik alapján forgatnak filmes szakemberek vezetésével. A filmes képzés során egyszerű technikával, kis kamerákkal és mobillal forgatunk. A félév alatt 3 hetente más műfajjal ismerkednek meg a gyerek és kamasz filmesek. Forgatnak kisjátékfilmet, animációt, tv-s/online rirportot, vlogot, megismerik a filmes trükköket, pl. green screen forgatás és utómunka rejtelmeit. A félév végén igazi moziélményben van része a Gyerekfilm Akadémia tanulóinak: hiszen a Toldi moziban tartjuk a premiert.

A Gyerekfilm Akadémia és a Filmjátszó workshop vezetői aktívan dolgoznak a filmes szakmában és elkötelezettek a gyerekfilm hazai felélesztéséért. A filmes foglalkozás vezetői: Lakos Nóra, filmrendező,SomogyiGyörgy,forgatókönyvíró,Haragonics Sára, dokumentumfimrendező, Füredi Marcell, animációs rendező.

Budapest, Bartók Béla út 5.
2017.09.11 - 2017.12.18 4:30 du. - 6:00 du.
Hátralévő helyek száma: 2

Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Foglalás zárva erre az eseményre.

Scroll To Top