Gyerekfilm Akadémia

Gyerekeknek

kepregeny

KÉPREGÉNY SZÜLINAP

A Képregény szülinapon a gyerekek saját történeteket találnak ki, amit aztán eljátszanak, lefotózzák, végül képregényt készítünk belőle. A foglalkozás végén a gyerekek történeteiből készült képregényeket kivetítjük és popcorn mellett végignézzük. Az elkészült comicokat a foglalkozást követőn megkapják e-mailen is, így bármikor újra nézhetik, kinyomtathatják, és újra átélhetik.
A program hossza: 2 óra / Ár: 44.000 Ft
Korosztály: 6-14 évesek

jatszdujra_vagott

JÁTSZD ÚJRA!

Játszd újra kedvenc filmed egy-egy jelenetét! Profi filmesek segítségével te lehetsz kedvenc filmed sztárja. A bulin barátaiddal eljátszátok a jelenetet. A buli résztvevői színészekké, operatőrré, rendezővé, mikrofonossá válnak. Az újrajátszott filmrészleteket a szülinap után pár nappal az ünnepeltnek elküldjük, mely így örök emlék marad!
A program hossza: kb. 2 óra / Ár: 44.000 Ft
Korosztály: 8-14 éveseknek ajánljuk.

gif_vine

GIF-VINE SZÜLINAP

Készítsünk együtt vicces szülinapi gifeket, vineokat!
A Gif-Vine videók, olyan rövid 6-18 másodperces videók, amik loopolva folyamatosan lejátszhatóak. Könnyen, mobiltelefonnal felvehető videók, amiket bármikor elküldhetnek egymásnak, így az előre gyártott hangulatjelek helyett, saját készítésű videókkal fejezhetik ki a gyerekek érzelmeiket, hangulataikat.
A szülinapon grimaszversenyt rendezünk, eljátszunk a különböző érzelmekkel, helyzetekkel, amiket a gyerekek rövid loopolt videókban rögzítenek. Végül együtt megnézzük a műveket és jót szórakozunk.
A program hossza: 2 óra / Ár: 44.000 Ft
Korosztály: 6-12 évesek

13344732_538191886364287_1012944419195587504_n

FILMPLAKÁT KÉSZÍTŐS SZÜLINAP

Készíts saját filmplakátot a kedvenc filmedhez, vagy találj ki egy saját történetet, és hozzá egy eredeti filmplakátot!A kellékeket mi biztosítjuk. A foglalkozás végén az elkészült plakátokból kiállítást rendezünk, majd a képek alapján rövid improvizációs játékokat játszunk.
A program hossza: 2 óra / Ár: 44.000 Ft
Korosztály: 6-9 évesek

Animaciós workshop

ANIMÁCIÓS SZÜLINAP

Forgass saját animációs filmet a szülinapodon! Különféle technikákkkal készítünk animációs filmeket gyerekekkel saját ötleteik alapján. Választhatsz: gyurma animáció, papírkivágás, stop-trükk, legó-animáció, kréta animáció közül.
Program hossza: 2 óra Ár: 44.000
Korosztály: 8-14 évesek

videoklip_filmjatszo

VIDEÓKLIPES SZÜLINAP

Készíts videóklipet a szülinapodon a legjobb barátaiddal! Kedvenc számodra saját, zenés videót forgathatsz, filmes szakemberek segítségével. Próbáld ki magad a kamera előtt, mint énekes sztár, táncos, vagy a kamera mögött, mint operatőr, rendező! A program alatt mindenki aktívan tölti az időt, az elkészült alkotást teljesen sajátjának tudhatja a csapat. A buli után 3 nappal összevágva átadjuk a klipet, mely így örök emlék marad.
A program hossza: 3 óra/ Ár: 90.000 Ft
Korosztály: 10-18 évesek

Scroll To Top