Filmes foglalkozások

Filmes tanfolyam indul 10-14 éves gyerekeknek és 14-18 éves kamaszoknak. Heti rendszerességgel, két helyszínen Budán és Pesten. Jelentkezz most az alábbi linkeken!
A filmkészítés fejleszti az önálló gondolkozást, a digitális kreativitást, a saját történetek létrehozása pedig önmaguk megismerését és kifejezését.

Időpontok helyszínek

Nincs Esemény

Forgass csapatban!

A Gyerekfilm Akadémia immár tíz éve tart filmkészítő foglalkozásokat gyerekeknek és kamaszoknak. A filmes tanfolyamon a gyerekek komplex módon fejlesztik a kreativitásukat, forgatókönyvet írnak, storyboardot készítenek, rendezőként, operatőrként, színészként próbálhatják ki magukat, és megismerik a könnyen használható filmes szoftvereket is. Megismerik a Green screen rejtelmeit. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, kiskamerák, számítógép) aktív módon, kreatív alkotásra használják.

Alkoss bátran!

Tanítási filozófiánk: 70% gyakorlat, 30% elmélet. Tanáraink profi filmesek, akik több éves tapasztalattal bírnak gyerekekkel való közös munkában is. Ez a generáció már el van látva minden technikai eszközzel, ám meg is kell tanulniuk használni ezeket. Önálló alkotásra, döntéshozásra, csapatban való gondolkodásra, közös kreatív alkotómunkára biztatjuk őket, aminek a végén sikerélményük lesz.

Nézd a filmed a moziban!

Minden félév végén a filmeket moziban mutatjuk be, így a fiatal alkotók, egy igazi filmes premier keretében nagyvászon nézhetik vissza az elkészült filmeket, végül premier fogadáson koccinthatnak a sikeres bemutatóra. A félév során elkészült alkotásokat YouTube csatornánkra is feltesszük, ahol a filmek bármikor visszanézhetőek.

Időpontok helyszínek

Nincs Esemény