Gyerekfilm Akadémia

Februárban filmes és animációs tanfolyam indul gyereknek és kamaszoknak!

Filmes tanfolyam indul 2023 februárjától heti rendszerességgel hétfőnként a Gellért térnél Bartók Pagonyban 10-13 éves gyerekeknek, valamint szerda délutánonként a Deák térnél a Deák 17 Galériában 14-18 éves kamaszoknak. Tanuld meg a filmezés alapjait a szakmában dolgozó profi filmesektől. Kedd délutánonként animációs kurzus várja mindkét korosztályt a Deák 17 Galériában!

FILMEZZ KÖNNYEDÉN!
A 3×4 hetes filmes foglalkozás alatt a gyerekek és kamaszok megtanulják a filmezés alapjait, megismerik a rövidfilm, és az animáció műfaját. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green Screen rejtelmeit, így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják, kreatív alkotásra.

NÉZD A FILMED MOZIBAN!
Minden félév végén a filmes workshopok alatt leforgatott kisfilmeket moziban is bemutatjuk. Premier, nagyvászon, popcorn! Majd feltöltjük a YouTube csatornánkra. A legjobban sikerült alkotásokat nemzetközi fesztiválokra is nevezzük!

A jelentkezéshez KATTINTS IDE!