Gyerekfilm Akadémia

Filmes és kreatív író tanfolyamok gyerekeknek!

A Gyerekfilm Akadémia februártól három helyszínen indít hétköznap délutáni filmes foglalkozásokat 10-18 éveseknek. Új tanfolyamunk a Gyerekfilm Akadémia és a Pagony könyvkiadó közös kreatív író tanfolyama, amit szombatonként tartunk 14-18 éves kamaszoknak. Részletek és jelentkezés alább!

Filmjátszó filmes foglalkozás gyerekeknek és kamaszoknak

Februárban ismét három helyszínen, Pesten és Budán indul a tizenkét alkalmas filmes foglalkozásunk, aminek keretében rövidfilm, animáció, dokumentumfilm, YouTube videó készítésének alapjait sajátítják el a résztvevők. A 10-14 éves gyerekeknek és 14-18 éves kamaszoknak szóló filmes foglalkozás heti egy alkalommal 90 perc. Visszatérő hallgatóinknak mindhárom helyszínünkön lehetősége van haladó csoportban folytatni a foglalkozást, ahol új témákkal és új feladatokkal várjuk őket!

Jelentkezés és részletek:

Noha műhely (10-14 éveseknek) 1137, Bp. Pozsonyi út 12 – JELENTKEZÉS

Deák 17 Galéria (14-18 éveseknek) 1052, Bp, Deák Ferenc utca 17 – JELENTKEZÉS

Bartók Pagony a Gellért térnél (10-14 éveseknek) Bp, 1114 Bartók Béla út 5. – JELENTKEZÉS

Kreatív írótanfolyam kamaszoknak

Legyél Te is író! A Pagony Könyvkiadó és a Gyerekfilm Akadémia közös írótanfolyamot indít 14-18 éveseknek, februártól szombat délelőttönként. Az író foglalkozásokon megtanulhatod a történetmesélés alapjait, a dialógírás trükkjeit, a karakterépítést, és hogy mitől is lesz izgalmas egy történet. A 12 alkalmas író tanfolyamot díjnyertes, gyerekirodalomban tapasztalt írói tartják  A gyerekeknek szóló kreatív író tanfolyam végén minden író tanonc egy kis kötetben viheti haza a három hónap alkotásait!

Jelentkezés és részletek:

Bartók Pagony a Gellért térnél (14-18 éveseknek) Bp, 1114 Bartók Béla út 5 – JELENTKEZÉS