Gyerekfilm Akadémia

Filmes és forgatókönyvíró tanfolyam gyerekeknek!

A Gyerekfilm Akadémia szeptembertől három helyszínen indít hétköznap délutáni filmes foglalkozásokat 10-18 éveseknek. Új tanfolyamunk a Gyerekfilm Akadémia és a Pagony közös forgatókönyvíró tanfolyama, amit szombatonként tartunk 14-18 éves kamaszoknak. Részletek és jelentkezés alább!

Filmes tanfolyam gyerekeknek és kamaszoknak

Szeptemberben három helyszínen, Pesten és Budán indul a tizenkét alkalmas filmes foglalkozásunk, aminek keretében rövidfilm, animáció, dokumentumfilm, YouTube videó készítésének alapjait sajátítják el a résztvevők. A 10-14 éves gyerekeknek és 14-18 éves kamaszoknak szóló filmes foglalkozás heti egy alkalommal 90 perc. Visszatérő hallgatóinknak mindhárom helyszínünkön lehetősége van haladó csoportban folytatni a foglalkozást, ahol új témákkal és új feladatokkal várjuk őket!

Jelentkezés és részletek:

Noha műhely (10-14 éveseknek) 1137, Bp. Pozsonyi út 12 – JELENTKEZÉS

Bartók Pagony a Gellért térnél (10-14 éveseknek) Bp, Bartók Béla út 5. – JELENTKEZÉS

Deák 17 Galéria (13-18 éveseknek) 1052, Bp, Deák Ferenc utca 17 – JELENTKEZÉS

Forgatókönyvíró tanfolyam kamaszoknak

A Gyerekfilm Akadémia nyári forgatókönyvíró foglalkozást indít 13-18 éves gyerekek számára . A forgatókönyvíró tanfolyamon a kamaszok megismerkedhetnek a forgatókönyvírás alapjaival.  Filmes műfajokról, a forgatókönyvíró szoftverek használatáról, a karakterépítésről, és a történeten belüli fordulópontokról tanulnak.A forgatókönyvíró foglalkozás végére mindenki elkészítheti saját rövidfilmes forgatókönyvét.

Jelentkezés és részletek:

Bartók Pagony a Gellért térnél (14-18 éveseknek) Bp, 1114 Bartók Béla út 5 – JELENTKEZÉS