Gyerekfilm Akadémia

Filmes tanfolyamok indulnak gyerekeknek, kamaszoknak, Pesten és Budán

Filmes tanfolyam indul 10-14 és 14-18 éveseknek, heti rendszerességgel. A foglalkozások hibrid formában zajlanak, az első négy hétben online készítjük elő a filmeket, fejlesztjük a forgatókönyveket. Március közepétől pedig amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, a megszokott helyszíneinken, a Gelért térnél a Pagonyban, a Deák térnél a Deák17 Galériában és a Jászai Mari térnél a Nohában folytatódnak a foglalkozások személyes formában. Amennyiben nem lehet a helyszínen tartani foglalkozásokat, úgy szabadtéren, összevont órákban forgatunk a gyerekekkel.

FILMEZZ KÖNNYEDÉN!

A 12 alkalmas filmes foglalkozás alatt a gyerekek és kamaszok megtanulják a filmezés alapjait, az animáció, rövidfilm, dokumentumfilm, riport, videóklip műfajait megismerik. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen, színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green screen rejtelmeit. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják, kreatív alkotásra.

NÉZD A FILMED MOZIBAN!

Minden félév végén a filmeket moziban is bemutatjuk. Premier, nagyvászon, popcorn! Majd feltöltjük a youtube csatornánkra. A legjobban sikerült alkotásáokat nemzetközi fesztiválokra is nevezzük!

Jelentkezz most az alábbi linkre kattintva!

Filmes tanfolyam