Gyerekfilm Akadémia

Szeptemberben filmes foglakozások indulnak gyerekeknek és kamaszoknak!

Filmes tanfolyam indul 10-14 és 14-18 éveseknek, heti rendszerességgel a Gellért térnél a Bartók Pagonyban, a Deák térnél a Deák17 Galériában és az Oktogonnál az Eötvös10 Kulturális Színtérben. A foglalkozások első négy hétben a résztvevők ötletei alapján készítjük elő a filmeket, fejlesztjük a forgatókönyveket. Október közepétől forgatjuk a filmeket.

FILMEZZ KÖNNYEDÉN!

A 12 alkalmas filmes foglalkozás alatt a gyerekek és kamaszok megtanulják a filmezés alapjait, az animáció, rövidfilm, dokumentumfilm, riport, videóklip műfajait megismerik. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen, színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green Screen rejtelmeit. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják, kreatív alkotásra.

NÉZD A FILMED MOZIBAN!

Minden félév végén a filmeket moziban is bemutatjuk. Premier, nagyvászon, popcorn! Majd feltöltjük a YouTube csatornánkra. A legjobban sikerült alkotásokat nemzetközi fesztiválokra is nevezzük!

Jelentkezz most az alábbi linkre kattintva!

Filmes tanfolyam