Gyerekfilm Akadémia

Nézz minőségi gyerekfilmeket otthon!

Az elmúlt évek legjobb Cinemira versenyfilmjeit most online is megnézhetitek! A Cinemira elkötelezett híve a minőségi gyerekfilmek bemutatásának, versenyprogramunkban évente a világ minden tájáról érkező humoros, mégis elgondolkodtató rövidfilmeket vetítünk a 4-14 éves gyerekek számára.

Most, amíg nem találkozhatunk személyesen, Mozizz otthon! programunkban az elmúlt évek legjobb gyerekeknek szóló rövidfilmjeit mutatjuk be, hiszen tudjuk, hogy nem könnyű minőségi gyerekfilmeket találni a neten, amelyeket bátran mutatunk meg gyermekeiknek.

A Cinemira filmekben közös, hogy a gyerek mindennapjait érintő témákat szórakoztató formában dolgozzák fel, megnézésük után az egész család beszélgethet róluk – a most online közzétett filmek között olyan alkotásokat találtok, amelyek a barátságról, a bátorságról vagy az elfogadásról szólnak, megnevettetnek és elgondolkodtatnak.

Ezzel is szeretnénk ebben a kihívásokkal teli időszakban vidám és értékes pillanatokat hozni az otthonokba. Az újabb filmeket minden héten YouTube csatornánkon érhetitek el, ezen a linken! Jó szórakozást kíván minden családnak a Cinemira teljes csapata!