Gyerekfilm Akadémia

Karácsonyi kedvezményes bérlet a 2024 februárjában induló filmes tanfolyamokra!

Jelentkezz december 6. és 31. között a 2024 februárjától heti rendszerességgel induló gyerekeknek vagy kamaszoknak szóló filmes tanfolyamainkra, és a féléves bérlet árából 10% kedvezményt kapsz! 

Filmes tanfolyam indul 2024 februárjától heti rendszerességgel hétfőnként a Gellért térnél a Bartók Pagonyban 10-13 éves gyerekeknek és szerdánként az Eötvös10-ben 14-18 éves kamaszoknak! Tanuld meg a filmezés alapjait a szakmában dolgozó profi filmesektől.

A 12 alkalmas kurzus ára 60 ezer forint helyett csak 50 ezer forint december 6. és 31. közötti jelentkezés és egész féléves bérlet vásárlása esetén!

FILMEZZ KÖNNYEDÉN!
A 3×4 hetes filmes foglalkozás alatt a gyerekek és kamaszok megtanulják a filmezés alapjait, megismerik a rövidfilm, és az animáció műfaját. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green Screen rejtelmeit, így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják, kreatív alkotásra.

NÉZD A FILMED MOZIBAN!
Minden félév végén a filmes workshopok alatt leforgatott kisfilmeket moziban is bemutatjuk. Premier, nagyvászon, popcorn! Majd feltöltjük a YouTube csatornánkra. A legjobban sikerült alkotásokat nemzetközi fesztiválokra is nevezzük!

A kedvezmény csak december 6. és 31. közötti jelentkezéssel és a félév árának egy összegben történő befizetésével vehető igénybe.

A jelentkezéshez KATTINTS IDE!