Filmes foglalkozás 14-18 éves kamaszoknak a Deák térnél

Filmes foglalkozás 14-18 éves kamaszoknak a Deák térnél

Filmes tanfolyam indul 14-18 éves kamaszoknak, heti rendszerességgel. A foglalkozások hibrid formában zajlanak, az első négy hétben online készítjük elő a filmeket, fejlesztjük a forgatókönyveket. Március közepétől pedig amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, a megszokott helyszínünkön, a Deák 17 Galériában folytatódnak a foglalkozások, személyes formában. Amennyiben nem lehet a helyszínen tartani foglalkozásokat, úgy szabadtéren, összevont órákban forgatunk a gyerekekkel.

Filmezz könnyedén!

A 12 alkalmas filmes foglalkozás alatt a gyerekek és kamaszok megtanulják a filmezés alapjait, az animáció, rövidfilm, youtube videó, és videóklip műfajait. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen, színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green screen rejtelmeit. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják, kreatív alkotásra.

Nézd a filmed moziban!

Minden félév végén a filmeket moziban is bemutatjuk. Premier, nagyvászon, popcorn! 

Majd youtube csatornánkra feltöltjük, így azok bármikor visszanézetőek. A legjobban sikerült alkotásokat nemzetközi film fesztiválokra is nevezzük!

Időpontok, helyszínek:

Első alkalom: 2021. február 17.

Szerda 16.00-17.30. Online, amint pedig a járványügyi helyzet lehetővé teszi: Deák 17 Galéria (Bp. V. kerület Deák Ferenc utca 17)

ÁR:
16.000/hó
48.000/félév 
 
Jelentkezz most az alábbi űrlap kitöltésével.
Kérdésed van? Írj a filmjatszo@gmail.com email címre!
Budapest, Deák Ferenc u. 17
2021.02.17 - 2021.05.12 4:00 du. - 5:30 du.


Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Foglalás zárva erre az eseményre.