A Squirrel Film Production gyerek-és ifjúsági filmek és sorozatok fejlesztésével, gyártásával foglalkozik.

A Gyerekfilm Akadémia Squirrel Film Production néven filmes gyártócéget indít, ahol elsődlegesen gyerekeknek és fiataloknak szóló filmeket fejleszt és gyárt.

A filmes gyártócégünkben olyan filmeket és sorozatokat készítünk, amelyek eredeti ötleteken alapulnak, értéket közvetítenek, és szórakoztató formában mesélnek a világról a gyerekeknek, fiataloknak.

A Squirrel Film Production csapata komolyan veszi a gyerekek ötleteit, gondolatait. Hiszünk abban, hogy a gyerekek tudják a legjobban, hogy mi érdekli őket. Célunk, hogy hiteles és a célcsoport nyelvén megfogalmazott alkotások készüljenek.

Ezért Squirrel Lab keretében egyedülálló módon a teljes tartalomfejlesztési folyamatba bevonjuk a gyerekeket is. Az ötleteléstől a végső forgatókönyvek kialakításáig profi forgatókönyvírók együtt dolgoznak gyerekekkel, kamaszokkal. Ezáltal hiteles, a célközönséget valóban érdeklő témákat dolgozunk fel, a fiatok nyelvén.

További információért lépj kapcsolatba velünk!

Kontakt

Lakos Nóra – producer

+36705561509

Filmjeink

TérTánc

A Budapesti Fesztiválzenekart (BFZ) a világ tíz legjobb zenekara között tartják számon. A Squirrel Film Production a BFZ megbízásából gyártott kisfilmet a TÉRTÁNC című koncertprogram népszerűsítéséhez. A program keretében az ország különböző részein élő gyerekek elsajátítottak egy tánckoreográfiát, amelyet közösen adtak elő a BFZ Hősök terén megrendezett koncertjén.

A zene varázslat

A Budapesti Fesztiválzenekart (BFZ) a világ tíz legjobb zenekara között tartják számon. Az együttes rendszeresen fellép a nemzetközi zenei élet legfontosabb koncerthelyszínein. A BFZ megbízásából a Squirrel Film Production kisfilmet gyártott a gyerekeknek és családoknak szóló Piknik című koncert népszerűsítésére, amelyet a Millenárison rendeztek. A koncert tematikája a zene, mint varázslat volt.

Egy napra visszamennék

Az Egy napra visszamennék Lakos Nóra rövid animációs dokumentumfilmje.
Mi történik a bevándorló gyerekekkel, ha maradhatnak? Megható történet hét menekült gyerekekről, akik kénytelenek voltak elhagyni a hazájukat és Magyarországon keresnek új otthont, barátokat, életet. A film a gyerekek rajzaiból és történetei alapján készült,

Idegenek a kertemben

Az Idegenek a kertemben egy migrációval foglalkozó, iskolák és tanárok rendelkezésére álló filmgyűjtemény, melynek célja a dokumentumfilmek integrációja az oktatásban. A Squirrel Film Production különleges, video mapping technikával készült reklámfilmet gyártott a projekt számára.

Cinemira

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál az egyetlen, kifejezetten gyerekeknek és kamaszoknak szóló filmfesztivál hazánkban. A fesztiválspotokat a Squirrel Film Production készítette.

VOCÉ-E-EU

Pátkai Rozina többszörösen díjnyertes jazzénekesnő. A Squirrel Film Production videóklipet készített Vocé e Eu című számához.

Éljük át az örömöt

Rövid portréfilm Gulyás Emeséről. a Budapest Fesztiválzenekar a Budapesti Fesztiválzenekar hegedűművészéről.

Éljük át az örömöt II.

Rövid portréfilm Herboly Lászlóról, a Budapest Fesztiválzenekar a Budapesti Fesztiválzenekar művészéről.