Figyelem, a feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

A buli helyszínét a megrendelő biztosítja.

Képregény szülinap

A Képregény szülinapon a gyerekek saját történeteket találnak ki, amit aztán eljátszanak, lefotózzák, végül képregényt készítünk belőle. A foglalkozás végén a gyerekek történeteiből készült képregényeket kivetítjük és popcorn mellett végignézzük. Az elkészült comicokat a foglalkozást követőn megkapják e-mailen is, így bármikor újra nézhetik, kinyomtathatják, és újra átélhetik.
A program hossza: 2 óra / Ár: 60.000 Ft
Korosztály: 6-14 évesek

Filmforgatós szülinap

Forgasd le kedvenc filmed előzetesét, vagy játszd el egy neked kedves film egyik jelenetét! Mindezt a barátaiddal, egy filmforgatós szülinapi bulin! Kipróbálhatod magad színészként, rendezőként, operatőrként. 

Az elkészült filmet a szülinapot követő 3 napon belül megkapod, és így egy örök emlék marad számodra.

Ár: 80.000 ft.

(A filmes technika, az utómunka vágás, fényelés benne van az árban. )

Kaszkadőr szülinap

Kaszkadőrtől tanulhatod el a legjobb filmes trükköket! Legyen szó verekedésről, táncról, esésről. Próbáld ki magad biztonságos keretek között kaszkadőrként! A szülinapi bulin kaszkadőr challenge videó készül, amit elküldünk nektek, így bármikor vissza is nézhetitek
A program hossza: kb. 2 óra / Ár: 80.000 Ft
Korosztály: 8-14 éveseknek ajánljuk.

 

Extra kellékeket, például cukorüveget felár ellenében tudunk biztosítani.

Táncos szülinap

Imádod a táncos filmeket? Most Te lehetsz a főszereplő! Koreográfus segítségével betanultok egy igazán menő koreográfiát, amit a szülinapi foglalkozás végén felveszünk és elküldünk nektek, így bármikor vissza is nézhetitek.
A program hossza: kb. 2 óra / Ár: 80.000 Ft
Korosztály: 6-12 évesek

Animációs szülinap

Forgass saját animációs filmet a szülinapodon! Különféle technikákkkal készítünk animációs filmeket gyerekekkel saját ötleteik alapján. Választhatsz: gyurma animáció, papírkivágás, stop-trükk, legó-animáció, kréta animáció közül.
Program hossza: 2 óra Ár: 60.000
Korosztály: 8-14 évesek

Videóklipes szülinap

Készíts videóklipet a szülinapodon a legjobb barátaiddal! Kedvenc számodra saját, zenés videót forgathatsz, filmes szakemberek segítségével. Próbáld ki magad a kamera előtt, mint énekes sztár, táncos, vagy a kamera mögött, mint operatőr, rendező! A program alatt mindenki aktívan tölti az időt, az elkészült alkotást teljesen sajátjának tudhatja a csapat. A buli után 3 nappal összevágva átadjuk a klipet, mely így örök emlék marad.
A program hossza: 2,5-3 óra/ Ár: 120.000 Ft
Korosztály: 10-18 évesek