Szerda- Deák17 galéria -14-18 éveseknek

Januárban filmes képzés, tanfolyam indul 14-18 éves kamaszoknak, film iránt érdeklődő fiataloknak a belváros szívében, a Deák tér és a Vörösmarty tér között félúton: a Deák17 Galériában. A foglalkozások minden szerdán délután 16.00-18.00-ig tartanak. A Gyerekfilm Akadémia filmes workshop keretében rövidfilm, animáció, dokumentumfilm, és filmes trükkök alapjait sajátítják el kamasz résztvevők. Minden félév végén moziban mutatjuk be az alkotásokat. A cikk végén tudsz jelentkezni!

csapo_filmjatszo_gyerekfilmakademiaForgass mobillal!

A gyerekek és kamaszok saját ötleteik alapján forgatnak filmes szakemberek vezetésével. A filmes képzés során egyszerű technikával, kis kamerákkal és mobillal forgatunk. A félév alatt 3 hetente más műfajjal ismerkednek meg a gyerek és kamasz filmesek. Forgatnak kisjátékfilmet, animációt, tv-s/online rirportot, vlogot, megismerik a filmes trükköket, pl. green screen forgatás és utómunka rejtelmeit. A félév végén igazi moziélményben van része a Gyerekfilm Akadémia tanulóinak: hiszen igazi moziban tartjuk a premiert.

A Gyerekfilm Akadémia és a Filmjátszó workshop vezetői aktívan dolgoznak a filmes szakmában és elkötelezettek a gyerekfilm hazai felélesztéséért. A filmes foglalkozás vezetői: Lakos Nóra, filmrendező,SomogyiGyörgy,forgatókönyvíró,Haragonincs Sára, dokumentumfimrendező, Füredi Marcell, animációs rendező.

Budapest, Deák Ferenc u. 17
2018.01.17 - 2018.05.09 4:00 pm - 5:30 pm
Hátralévő helyek száma: 25

Töltsd ki a lenti mezőket, és küld el a jelentkezésed az alábbi eseményünkre:

Havi bérlet: 14000 Féléves bérlet: 42000

14,000.00Ft


Scroll To Top